Menu
Contactgegevens

Camp Specials
Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

t: 0411 677 402
e: info@campspecials.nl

Professionele reparatie van je caravan of camper

Schade aan je caravanwand of het dak van je camper? Beschadigingen aan de bumper en moet het kunststof gerepareerd worden? Gelukkig is het lang niet altijd noodzakelijk het beschadigde onderdeel volledig te vervangen. Bij Camp Specials zijn we gespecialiseerd in volledig en voordelig schadeherstel van caravans en (bus)campers. Of het nu gaat om slijtage door veelvuldig gebruik of een beschadigde caravan of camper door een ongeluk, wij kunnen bijna elke schade plaatselijk en onzichtbaar repareren. Zo betaal je niet onnodig te veel en kun je weer onbezorgd de weg op.

Vochtschades

Wist je dat Camp Specials ook gespecialiseerd is in vochtschades? Het komt regelmatig voor dat een caravan of camper gaat lekken. Vocht krijgt dan vat op de (meestal) houten constructie van je kampeermiddel, wat rotten tot gevolg heeft. Dit is niet alleen slecht voor de stevigheid van het voertuig, maar de schimmel die vervolgens ontstaat is ook heel ongezond. Wij kunnen het aangetaste hout vernieuwen en de lekkage dichten, zodat je weer jaren onbezorgd op vakantie kan. Ook antiroest behandelingen aan het onderstel van je camper kunnen wij verzorgen.

Schadeherstel volledig uit handen

Camp Specials is al jaren thuis in het repareren van beschadigde caravans van de meeste merken. Wij repareren schade vakkundig en laten je caravan of camper er weer als nieuw uitzien.
We horen helaas vaak van onze klanten dat ze, indien ze schade hebben, met hun kampeermiddel naar een bij de verzekeringsmaatschappij aangesloten schadehersteller ‘moeten’. Dit is niet waar! Ondanks dat wij niet aangesloten zijn bij een verzekeringsmaatschappij mogen wij toch altijd je schade herstellen. Je bepaalt als eigenaar van je caravan of camper namelijk nog altijd zelf waar je de schade goed wilt laten herstellen. In de meeste gevallen betalen ook wij gewoon je eigen risico.
Heb je geen zin in de rompslomp en zorgen die komen kijken bij de reparatie van je caravan of camper? Wij nemen graag de complete schadeafhandeling uit handen. Van correspondentie met de verzekeringsmaatschappij tot en met contact met eventuele schade-expertisebureaus. Zo heb jij tijd om fijne campings en je volgende vakantiebestemming uit te zoeken!