Menu
Contactgegevens

Camp Specials
Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

t: 0411 677 402
e: info@campspecials.nl

Onderhoud aan caravans en campers

Goed onderhoud aan je caravan zorgt ervoor dat kleine problemen snel ontdekt en opgelost en grotere problemen voorkomen kunnen worden. Als specialist in het uitvoeren van uitgebreide onderhoudsbeurten voor caravans en campers, hebben wij de juiste kennis, ervaring en gereedschappen in huis. In onze werkplaats vind je onder andere een hefbrug, remmentestbank en apparatuur om de banden te testen. Na onze BOVAG gecertificeerde onderhoudsbeurt is je caravan weer in uitstekende staat. Klaar voor vele veilige kilometers.

Specialist in BOVAG onderhoudsbeurten

Camp Specials voert BOVAG onderhoudsbeurten uit. Deze onderhoudsbeurt voor je caravan begint met het wegen van de caravan en het afstellen en controleren van remmen en banden. De gasinstallatie wordt getest op lekkages en ook het elektrische systeem wordt gecheckt. Vervolgens doen we een globale vochtmeting. Een uitgebreide vochtmeting is uiteraard ook mogelijk. Wij doen tijdens onze onderhoudsbeurt áltijd een professionele remmentest en we maken gebruik van originele onderdelen. Zo zijn we onder andere AL-KO dealer en Thetford service center. De kosten voor een volledige BOVAG onderhoudsbeurt bedragen € 225,- inclusief btw en exclusief eventuele nieuwe onderdelen.

Tevens voert Camp Specials BOVAG onderstelbeurten uit. Dit is een beperkte onderhoudsbeurt, waarbij enkel het onderstel wordt onderhouden. Dit kan het onderstel zijn van een caravan, aanhanger, vouwwagen of trailer. Daarnaast wordt nog de verkeersverlichting en de gasinstallatie gecontroleerd. De kosten voor een BOVAG onderstelbeurt bedragen €165,- inclusief btw en exclusief eventuele nieuwe onderdelen. Voor een tandemasser geldt een meerprijs van € 50,-.

Ook een onderhoudsbeurt voor je camperopbouw is bij ons mogelijk. Deze onderhoudsbeurt bestaat uit het controleren van de bodem, het watersysteem, elektra, gas en een globale vochtmeting.
De kosten van deze camperopbouwbeurt zijn € 185,00.